Semenjak aku.....

Erm...last post ritu aku ckp aku kn kje kt kelana jaya kn??ari tu 3hb/12, masuk jer opis ritu ingtkn ok la..last2 aku kna g putrajaya balik..adush....tensen...diorg duk bncg cmne nk aku g putrajaya balik..last2 aku offer diri pg sndri..cmne nk p aku tepikir bdk2 kt serdang..so aku mtk tlg nk tmpang umh diorg..hehehe…so stat 4bh aku g serdang smpai la skrg ni aku numpang umh die..umh yg aku sewa kt pj tu xduk la..xtau g cmne..klu maintain jauh aku pndah la kot??seksa gk nk brulang…

Sepanjang keje kt putrajaya nih cm2 lawak aku buat..tah pape la..xlarat nk gelak dh aku nih….mcm2 dugaan la spnjang aku duk kt cni…ade kne tgl bas..tahan bas xnk benti…bengong!!!nek komuter,lrt mcm2 jd kt aku…kdg2 mmg tensen giler la tp pkr aku kne betahan!!huhu…

Arini 12/12/2008..abg aku kawen…arini kenduri umah pngantin pmpuan la kn tp aku xdpt balik..skrg ni aku ade kt putrajaya lg…klu nk balik pon mlm ni la…smpat la kot utk knduri kt umh aku aria had nih…tp larat ke aku??penat laaa….kol 10 naik bas smpai kol 5pg sok pastu smpt duk umah sehari mlm tu naik bas balik kl smpai kol 5pg???dh la ari isnin ni dh mula keje aku yg agak berat…huhu…kesimpulan nye aku xbalik la kot…tp aku ni xleh kire gk..kdg2 last minit pon aku leh wt kptsn yg agak gile la..hehehe..tgk2 aku dh smpai trganu..mne tau kn???tp trg kn banjir???huhuhu…xnk la balik….

Ptg ni kena trun awl sket tkot bas xbenti lg..cmne nk balik??smlm naik teksi smpai serdang RM23.00…diorg leh gk claim??aku???uwaaaa…abs duit aku..huh!!!dpt keje kt tgnu xnk pg…serik dh ngan kontrak kt situ…dua kali tekena…xnk dh….biar la aku ssh kt cni…

2 comments:

nas-at-work said...
December 15, 2008 at 10:52 PM

best blog ni.. ade lagu jason mraz.. tu yg buat exotic tu.. hikhikhik..

Sasya Willis said...
December 16, 2008 at 10:11 AM

nahh..kamu dpt tag..sila ambil ya..;)

Back to Home Back to Top MisZ SuEhaNa. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.